Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új rekordokat állított fel

Új rekordokat állított fel Sport

Biztató eredménnyel zárta portugáliai szereplését a sepsiszentgyörgyi Ciprian SK úszója, Barabás András. A 2003-ban született tehetség az elmúlt hétvégén Póvoa de Varzim városában a XI. Meeting Internacional da Póvoa de Varzim elnevezésű viadalon állt rajtkőre.

Az Európai Úszószövetség (LEN) égisze alatt a helyi olimpiai uszodában megszervezett nemzetközi erőpróbán több mint ötszáz úszó méretkezett meg 50 klub színeiben, többek között Egyiptomból, Spanyolországból, Olaszországból érkeztek a résztvevők.

Hirdetés
Hirdetés

A Ciprian SK-t képviselő Barabás András két próbában is megjavította egyéni rekordját, a Mihai Viteazul Kollégium diákja 50 méter gyorson 25’67 másodperc alatt, míg 100 méter gyorson 56’50 másodperc alatt csapott célba, ezzel a 24., illetve 27. helyezést érve el az open kategóriában.

„Sportolónk nagyon jó formában versenyzett ezen a rangos viadalon, amelyen példának okáért Portugália legjobb úszói is rajtkőre álltak. Külön örülünk annak, hogy új egyéni rekordot állított fel két próbában is, ami egyrészt az edzések hatékonyságát bizonyítja, másrészt pedig a sportoló akaraterejéről is sokat elárul” – nyilatkozta Ciprian Grosu edző

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük