Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Második az NMSK U20-as kosárcsapata

Második az NMSK U20-as kosárcsapata Sport

A hét elején bonyolították le az U20-as korosztályú országos női kosárlabda-bajnokság döntőtornáját Kolozsváron, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub csapata megismételte tavalyi bravúrját, és ezüstéremmel a tarsolyában tért haza.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi lányok a torna első napján a házigazda Napoca Baschet csapatát gyűrték le 80–53 arányban, majd a Ploieşti ISK-t iskolázták le 68–31-re. Második nap a későbbi győztes Târgovişte ellen vették fel a kesztyűt, és bár keményen harcoltak, mégsem tudták legyőzni a Cătălin Tănase irányította délieket, 50–73 arányú vereséget szenvedtek. A Nagy Mózes Sportklub U20-as együttese a tavalyi kiíráshoz hasonlóan idén is ezüstéremmel zárta a pontvadászatot. Végeredmény: 1. Târgovişte, 2. NMSK, 3. Napoca Baschet, 4. Rapid Bukarest, 5. Ploieşti.

A csapat tagjai: Bartók Rita, Biszak Boglárka, Voloncs Orsolya, Csurulya Helga, Bölöni Noémi, Holinka-Miklós Hanna, Czimbalmos Tímea, Istók Anita, Lénárt Andrea, Ardelean Rebeka, Sós Johanna. Edzők: Ljubomir Kolarevic és Farkas Alpár.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük