Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehengerlő győzelem

Lehengerlő győzelem Sport

Gólgazdag mérkőzésen szerezte meg szezonbeli nyolcadik győzelmét a KSE Futsal együttese, amely a teremlabdarúgó II. liga 8. fordulójában 14–3 arányban nyert a sereghajtó Marosvásárhelyi VSK ellen.

A marosvásárhelyi sportcsarnokban lejátszott mérkőzésen csak egy csapat volt a pályán, a Farkas – Damian, Gáll, Gajdó, Păun (cserék: Barbócz, Faragó, Bandi, Mojzi, Pakucs, Bunduc) felállításban játszó KSE Futsal laza 4–0-val indított, a házigazdák az első félidő végéig szépítettek, így 4–1-es kézdi vezetésről fordultak a felek.

Hirdetés
Hirdetés

Gazda József tanítványai a második félidőben tovább növelték előnyüket, a mérkőzés lehetőséget adott a különböző taktikai elemek begyakorlására, illetve a junior játékosok tapasztalatot és önbizalmat szereztek. 7–1-es állásnál ugyan a hazaiak másodszor is betaláltak (7–2), azonban a folytatásban tovább nyílt az olló, a lehengerlően futballozó kézdiek meg sem álltak 14 gólig. Végeredmény: Marosvásárhelyi VSK – KSE Futsal 3–14 (1–4). A KSE gólszerzői: Gáll (2), Păun (4), Gajdó, Damian (2), Barbócz, Faragó (2), Mojzi, Bandi.

A hibátlan KSE hatpontos előnnyel vezeti a tabellát, az alapszakaszból hátralevő két fordulóban a veretlenségük megtartása a céljuk. Legközelebb a West Dévát fogadják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük