Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új edzővel a pontokért

Új edzővel a pontokért Sport

A válogatott szünet után folytatódó I. liga 17. fordulójának ma 20.30-kor kezdődő záró mérkőzésén a Viitorul otthonába látogat a Sepsi OSK, amelynek élén ezúttal mutatkozik be Leo Grozavu.

A Sepsi OSK legutóbb augusztus 4-én játszott a Viitorullal, akkor 2–2-s döntetlenben egyeztek ki. A két csapat közti örökmérleg is „döntetlenre” áll, 2–2 győzelmet, illetve 3 ikszet jegyeztek egymás ellen. A két együttes között jelenleg nyolc tabellapozíció és 13 pont különbség van. Az OSK rendelkezik a legtöbb, szám szerint 10 döntetlennel a bajnokságban, az emellett begyűjtött két győzelem a rangsor 11. helyéhez elég. Rossz passzban van a csapat (ez indokolta az edzőváltást is, László Csaba helyére Leo Grozavu került), előző két bajnokiját elvesztette, legutóbb a 10. fordulóban nyert, 3–0-ra itthon a szebeniekkel.

Hirdetés
Hirdetés

A két hete kinevezett vezetőedző a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, az érkezése óta eltelt időszakban igyekezett véleményt formálni a játékoskeretről, ám úgy látja, a csapat messzemenően nem teljesít úgy, amint a klub által biztosított körülmények megkövetelnék. „A Viitorul a bajnokság kiemelkedő csapata, ami ösztönzőleg kéne hasson ránk, bátran és elszántan kell kiállnunk ellenük. Nem szeretem a döntetleneket, győzni szeretek, de meglátjuk, mire leszünk képesek” – nyilatkozta Grozavu.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük