Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Öt érem Bánffyhunyadról

Bánffyhunyadi kupaversenyen hallattak magukról a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói, akik Veres László és Czifra Attila irányítása alatt bizonyítottak a Kolozs megyei megmérettetésen. A Bánffyhunyad-kupán 19 klub mintegy 250 versenyzője mérte össze erejét és tudását, ebben a mezőnyben a céhes városiak három első helyet érdemeltek ki, egy második és egy harmadik hely mellett. A 2008–2009-ben születettek között Simon Tege (26 kg), Pál Norbert (38 kg) és Vajda Zalán (60 kg) hibátlan meneteléssel a dobogó legtetejére állhatott fel. A 2005–2006-os korcsoportban Miklós András Benedek (42 kg) a második, Szima Tamás (55 kg) pedig a harmadik helyet szerezte meg, Nagy Róbert (42 kg) számára ezúttal nem termett babér. A dzsudokák legközelebb az Onești-kupán lépnek tatamira.

Gól nélkül egy pont

Küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott szombaton az FK Csíkszereda az FC Argeș Pitești ellen a labdarúgó II. ligában. Ez volt a csíkiak ötödik hazai döntetlenje a román másodosztályban. Nem kímélték egymást a felek, több helyzet is kialakult mindkét oldalon, ám a kapusok tették a dolgukat, egyik csapat sem bírt felülkerekedni, a játék képe alapján igazságos pontosztozkodással zárult a találkozó. Féltávhoz érkezett a másodosztályos pontvadászat, az FK Csíkszereda kilenc mérkőzést játszott hazai pályán, ebből négyet megnyert, öt találkozó pedig döntetlennel zárult. A szakszövetség döntése értelmében a visszavágókból két fordulót még idén lejátszanak, a csíkiak a következő játéknapon is hazai pályán szerepelnek, szombaton, november 30-án 11 órától a Gloria Buzău együttesét látják vendégül. Labdarúgó II. liga, 19. forduló: FK Csíkszereda–FC Argeş Pitești 0–0.

Csapatot váltott

A II. liga éllovasánál, az Aradi UTA-nál folytatja pályafutását Soufiane Jebari, az FK Csíkszereda korábbi játékosa. Az UTA vezetősége szombaton délután jelentette be, hogy megállapodott Jebarival, aki pár nappal ezelőtt szerződést bontott az FK Csíkszeredával. Az aradiak másfél évre szerződtették a spanyol középpályást, akinek csak 2020 januárjától lesz játékjoga az UTA-nál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük