Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Középmezőnyben a fallabdázók

Középmezőnyben a fallabdázók Sport

Az elmúlt hétvégén hetedik alkalommal szervezték meg Kolozsváron a Romanian Open Squash viadalt, amely az országos körverseny egyik legszínvonalasabb fallabda tornája. A sportág hazai kiválóságain kívül jelentős létszámú külföldi játékos is nevezett a rangos eseményre.

Hirdetés
Hirdetés

A kincses városbeli tornán összesen 86 játékos mérte össze erejét három kategóriában, 46-an a férfi A-ban, 26-an a férfi B-ben és 14-en a női A-kategóriában.

A Kovászna Squash SKE összesen 12 játékost nevezett a tornára, három ifjúsági és kilenc felnőtt versenyzőt. Eredményeik: férfi A-divízió: Negruțiu Florin 12., Vizi Andor (ifi játékos) 13., Bodor Bence (ifi játékos) 15., Hărșan Nicolae 20., Bara Hunor 36. és Ovidiu Hărșan 45. hely. Férfi B-divízió: Szilágyi-Nagy Sándor 6., Cozlovschi Andrei 17., Glița Liviu 18., Szén Tamás (ifi játékos) 19., Paliștan Cristian 20. hely.

Női A-divízió: Hărșan Alina 8. hely.

A Kovászna Squash SKE ifjúsági fallabdázói – Bodor Bence és Dávid Márk – edzőjükkel, Bara Hunorral közösen a héten Írországba utaznak, ahol az Irish Junior Openen mérik fel tudásukat U15-ös, illetve U17-es korosztályban. A játékosok országos és nemzetközi versenyeken való részvételét részben a Sepsiszentgyörgyi Polgármester Hivatal támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük