Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Méltó helytállás a Z Dancenek

Méltó helytállás a Z Dancenek Sport

Amint arról beszámoltunk, hétvégén Bukarest adott otthont a Hip-Hop International táncversenynek, mely egyben a phoenixi világbajnokság kvalifikációs versenye volt. A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC Z Dance szakosztálya Varsity kategóriában a Dolls Revolution produkcióval nevezett.

Hirdetés
Hirdetés

„Számunkra első alkalom volt, hogy hip-hop versenyen indultunk, mivel tánciskolánk alapvetően a dancehall, whacking, popping és krumping stílusokat részesíti előnyben a szűkebb értelemben vett hip-hop néven ismert irányzattal szemben. Ugyanakkor versenyprodukcióinkat tudatosan színpadiassá alakítjuk mind koreográfiában, mind öltözetben, ez pedig nem elvárás egy hip-hop versenyen. Megelégedettséggel tölt el, hogy ebben a stílusban is méltón helytálltunk” – részletezte lapunknak Vass-Vitus Kinga oktató, aki Sándor Lillával közösen foglalkozik a táncosokkal.

A tapasztalatszerzésen túl a versenyen való részvétel azzal is járt, hogy a regisztrált versenyzők három világklasszis táncoktatótól leshették el a szakma fortélyait. A sepsiszentgyörgyi Dolls Revolution produkció a kétfordulós versenyen a 7. helyen végzett. Gratulálunk a csapat tagjainak: Simon Johanna, Stinghe Szófia, Brandabura Ingrid, Cojocaru Kriszta Adrienn, Pataki Adrienn, Policsek Hanna, Policsek Orsolya. A Z Dance köszöni a HOPE SPED-nek az anyagi támogatást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük