Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem Sport

Továbbra is üres lelátók előtt, nézők nélkül folytatódik a másodosztályos labdarúgó-bajnokság. Hat forduló maradt hátra a 2. liga alapszakaszából, amely a tervek szerint március végén zárul. A felsőházi rájátszásba jutásért harcoló FK Csíkszereda szombaton délelőtt 11 órakor a Resicabányai CSM csapatát fogadja.

A kilencedik helyen álló FK Csíkszereda mindent megtesz azért, hogy szurkolói ne maradjanak le a mérkőzésekről. A Resicabánya elleni szombati összecsapást egyetlen sportcsatorna sem tűzte műsorra, ezért a csíki klub jóváhagyást kért a szakszövetségtől a meccs közvetítésére, az engedélyt megkapták, az Erdélyi Magyar Televízióval kialakított kapcsolat révén pedig nemcsak a klub YouTube-csatornáján, hanem az Erdély TV-ben is képernyőre kerül a mérkőzés.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó 2. liga, 16. forduló: szombaton 11 órától FK Csíkszereda–Resicai CSM, CSM Slatina–CS Mioveni, Lénárdfalvi SK–Concordia Chiajna, Bákói Aerostar–Unirea Slobozia, 12.30-tól Dunărea Călăraşi–Konstancai Farul; vasárnap 11 órától Bukaresti Rapid–Temesvári Ripensia; kedden 19 órától Petrolul Ploieşti–Bukaresti Metaloglobus. A Pandurii Lignitul Târgu Jiu és az U Craiova 1948 SA szabadnapos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük