Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A hatodik kupagyőzelemért!

A hatodik kupagyőzelemért! Sport

Szombaton és vasárnap Szatmárnémetiben zajlik a női kosárlabda Román-kupa négyes döntője, ahol a címvédő Sepsi–SIC hatodik serlegéért száll harcba, míg a házigazda Szatmárnémeti VSK ötödik nekifutásra először győzedelmeskedne.

Az ötszörös kupagyőztes Sepsi–SIC vezetőedzője, Zoran Mikes bizakodóan nyilatkozott a torna előtt. „Mindig sajátos hangulata van a kupasorozat négyes döntőjének, amit rendszerint az idény közepén rendeznek. Az első és legnagyobb kihívást a Szatmári VSK elleni elődöntő jelenti, amelyet kellő komolysággal és összpontosítással kell kezelni, de ne feledjük, azé a kupa, aki a döntőt megnyeri, egyszóval mindenre fel kell legyünk készülve. Bízom a csapatomban, minden nehézség ellenére a célunk a kupagyőzelem!” – fogalmazott a bosnyák tréner.

Hirdetés
Hirdetés

A kupában négyszeres ezüstérmes szatmári alakulat ellen a szombati lesz a 36. mérkőzése a háromszékieknek, ebből huszonkilencszer ők diadalmaskodtak, hatszor a VSK győzött.

Mint arról beszámoltunk, a torna szombaton 16 órakor kezdődik a Both Katalin Sportteremben az Agronomia Bukarest – Kolozsvári Universitatea mérkőzéssel, majd 19 órától kezdődik a Sepsi–SIC – VSK rangadó. A két elődöntő győztese vasárnap 18 órától vívja a finálét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük