Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Korán búcsúzott a kupától a KSE

Könnyen kapott gólokkal maradt alul Foksányban a Kézdivásárhelyi SE csapata a labdarúgó Román-kupában, így akárcsak az előző szezonban, most is az első fordulóban búcsúzott a sorozattól. A kék-fehérek hétfőtől edzőtáborba vonulnak.

Hirdetés
Hirdetés

Nem sikerült jól a Vrancea megyei kiszállás a KSE számára, a kék-fehérek nagy védelmi hibáknak betudhatóan az első negyedórát követően már kétgólos hátrányban játszottak az Inizio otthonában. A kapott gólok után átvette az irányítást a kézdivásárhelyi alakulat, és Antal Barna révén szépíteni tudott (2–1). Az öröm nem tartott sokáig, ugyanis a hazaiak alig két perc után visszaállították a kétgólos különbséget (3–1), majd szünet előtt újra betaláltak (4–1).

A második játékrészben kitámadott a KSE, az 53. percben az újonnan leigazolt Szőcs László faragott a hátrányból (4–2). A kézdiek mindent megtettek az egyenlítésért, számtalan helyzetet kidolgoztak, azonban a ziccerek kimaradtak, Pakucs, Gajdó és Antal is elpuskázta lehetőségeit, így az eredmény nem változott.

Gazda József legénysége folytatja a felkészülést az augusztus 28-i bajnoki rajtra, szombaton 10.30-tól a Brassói Kids Tâmpa együttesét látják vendégül edzőmeccsre. Hétfőtől egyhetes edzőtáborba vonul a csapat, ez alatt két formaellenőrzőt terveznek játszani, kedden a Sepsi OSK U19-es alakulatával, jövő szombaton pedig a Brassói Steagul Roșuval mérik össze erejüket.

Labdarúgó Román-kupa, 1. forduló: Foksányi Inizio – KSE 4–2 (4–1). Gólszerzők: Popa (8., 28.), Mihai (15. – 11-esből, Pasăre (42.), illetve Antal (26.), Szőcs (53.). A KSE kerete ezen a mérkőzésen: Niczuly – Telcean (Mojzi, 46.), Tankó, Damian (Postolică, 80.), Lakatos – Pakucs, Bandi (Dobozi, 80), Albu (Gazda, 46.) – Gajdó, Szőcs, Antal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük