Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kipipálva az első siker

Kipipálva az első siker Sport

Megtörte a jeget, és első győzelmét aratta a női kosárlabda Nemzeti Ligában a B-értékcsoportba sorolt KSE, amely szerdán Bukarestben a duplázó Kayla Mobley vezényletével 16 pontot vert rá a helybeli Agronomiára. A kézdiek vasárnap 17 órától Nagyváradot fogadják.

Ljubomir Kolarevic vezetőedző a Debreczi, Bölöni, Csurulya, Dănălache és Mobley kezdőötöst küldte pályára a Chiţanu nevével fémjelezett hazaiakkal szemben. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, mígnem négypontos előnyre tettek szert a fővárosiak, tíz perc elteltével 20–16 volt az állás. A folyatásban előbb ledolgozta hátrányát, majd fordított a KSE, 25–33-nál vonultak nagyszünetre.

Fordulás után tovább növelte előnyét a kék-fehér mezes együttes, egy 12–0-s rohammal elbátortalanította ellenfelét (31–51). Chiţanunak sikerült lefaragni a különbséget, így a zárószakasz 40–54-ről kezdődött. A hajrában mindkét oldal többet hibázott, de a lényegen ez nem változtatott, az utolsó öt pontot Bölöni dobta, és beállította az 50–66-os végeredményt. Negyedik mérkőzésén első győzelmét aratta a KSE. Mobley 27/9 ponttal és 22 lepattanóval segítette csapatát, Debreczi 12 pont, 9 lepattanó, Csurulya 8 pont, 6 lepattanó, 5 assziszt, Dănălache és Bölöni 8–8 pont, Holinka-Miklós 3 pont, 5 lepattanó.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük