Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Labdarúgás, I. liga

Kezdődik a visszavágó-sorozat az I. liga alapszakaszában: a 14. forduló szombati játéknapján a Sepsi OSK 18 órától a Hermannstadt csapatát fogadja. Két elveszített itthoni mérkőzést követően létfontosságú lenne a hazai győzelem, ami önbizalmat adhat a folytatásra nézve. Eugen Neagoe hetedik helyen álló együttesének van, amiért visszavágjon a nagyszebenieknek, ugyanis a nyitókörben az újonc Blănaru 11. percben esett góljával legyőzte a piros-fehéreket Marosvásárhelyen. Azóta már nem megy ennyire jól nekik, jelenleg az utolsóelőtti helyen állnak a tabellán. Aki még nem vásárolta meg jegyét, ma és holnap még megteheti, belépők válthatók ma 11–12 óra és 16–17 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 15–18 óra között. Online a www.eventim.ro honlapon lehet jegyet vásárolni.

A 14. forduló programja: ma 21 órától Jászvásári Poli – Krajovai U; szombaton 18 órától Sepsi OSK – AFC Hermannstadt, 21 órától Botoșani – Kolozsvári CFR; vasárnap 16 órától Călărași – Viitorul, 21 órától FCSB – Astra Giurgiu; hétfőn 18 órától Concordia Chiajna – Medgyesi Gázmetán, 21 órától Voluntari – FC Dinamo.

Labdarúgás, III. liga

Sürgősen feledtetné a Sporting Lieşti-től elszenvedett kétgólos vereséget a KSE csapata, szombaton 14 órától viszont újabb kőkemény ellenfél vár rá, a nagynevű Galaci SC Oţelul látogat a Sinkovits Stadionba a pontvadászat 11. fordulójában. Az éllovas Duna-partiak veretlenül vezetik a mezőnyt, nyolc győzelem mellett két döntetlen a mérlegük. A jelenleg hetedik kézdiek ezzel szemben 5 győzelem mellett négyszer szenvedtek vereséget, és egy döntetlent játszottak.

Megyei labdarúgás

A IV. liga 12. fordulójának programja (kezdési időpont: ifik 11.45, felnőttek 14 órától): szombaton Illyefalva – Csernáton, Zágon – Perkő; vasárnap Réty – Bereck, Bardoc – Ozsdola, Kovászna – Nagyajta, Szitabodza – Gelence, Papolc – Barót.

Az V. liga 9. fordulójában: vasárnap 11 órától Szotyor – Bölön, 14 órától Árkos – Kommandó, Hidvég – Uzon, 14.30-tól Zabola – Nagybacon.

Teremlabdarúgás

Vasárnap 13 órától a Galaci United fiókcsapatának vendégeként lép pályára a KSE Futsal a II. ligás pontvadászat 6. fordulójában. Az eddig veretlen KSE továbbra is megszeretné őrizni hibátlan mérlegét, ezért csak a győzelem elfogadható számukra.

Jégkorong

Szombaton és vasárnap a kézdivásárhelyi műjégpályán újabb két bajnokit játszik a létesítményt bérlő Bukaresti Steaua jégkorongcsapata, amely ezúttal a fiatal hokisokat foglalkoztató Sapientia U23 alakulatát látja vendégül. A Sapientia csapatának még nem sikerült pontot szerezni az élvonalbeli román bajnokságban, míg a Steaua Rangers 12 ponttal a negyedik helyen áll. Mindkét találkozó 18.30-kor kezdődik. A belépő 10 lejbe kerül, a mérkőzés kezdete előtt egy órával vásárolható meg. 14 év aluli gyerekek számára a belépés ingyenes.

Cselgáncs

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncs-szakosztálya szombaton 20. alkalommal szervezi meg a Kézdivásárhely-kupát a céhes városi sportcsarnokban. A viadalra több száz 2006 és 2011 között született dzsudokát várnak, akik hat tatamin mérik össze tudásukat. Az esemény 10 órakor kezdődik.

Off road

A sepsiszentgyörgyi Auto Crono szervezésében szombaton és vasárnap Kommandón off road-verseny zajlik, új útvonalon. Szombaton 10 órakor kezdődik a tájékozódási verseny, vasárnap 11 órától triálpróba zajlik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük