Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Készülhetnek Amerikába

Készülhetnek Amerikába Sport

Június 20-án Bukarestben immáron 8. alkalommal rendezték meg a Bucharest Dance Festival táncversenyt, ahol a sepsiszentgyörgyi Sport-All Egyesület Z Dance táncszakosztálya hét versenyzőt indított. Két első helyezéssel tértek haza.

A megszorítások miatt 2020 februárjától ez volt az első alkalom, hogy országos táncversenyt rendeztek élőben. Az utolsó pillanatban, pontosabban a vetélkedő előtt három héttel hirdették meg.

 

Hirdetés
Hirdetés

– Nagyon örültünk, fellelkesedtünk, és észveszejtő iramban kezdtünk neki a felkészülésnek – nyilatkozta Vas-Vitus Kinga szakvezető táncoktató. – Korábban 3 és 6 hónap között tartott a felkészülési időszak, most rekordot kellett dönteni. A munkába bevontuk három „veterán” versenyzőnket, Brandabura Ingridet, Stinghe Szófiát és Cojocaru Kriszta Adriennt is, akik felnőtt módjára, komoly odaadással segítettek a Totally Spies csapat felkészítésében. Andreea Carlan és Székely Adrienn kivételével a többi lánynak ez volt az első versenye. Büszkék vagyunk mindnyájukra, hogy elváráson felül helytálltak a megmérettetésen!

Jogos a dicséret, hiszen az MTV Comercial 6–8 éves korosztályában, duó, trió, kvartett kategóriában a Totally Spies (Kajcsa Nicole, Daragics Nóra, Szakács-Dálnoki Kriszta) első helyezést ért el. – Az I. helyen végzett, és ugyanezt a bravúrt mondhatja magáénak a 9–12 éves korosztály csoport kategóriájában a Danceperiment csapat is (Andreea Carlan, Székely Adrienn, Balázs Szidónia, Kovács Csenge, Kibédi Renáta). Természetesen mindkét produkció kvalifikálódott az idén (Egyesült Államok) megrendezendő Miami Dance Festivalra. Az oktatók – Sándor Lilla és Vass-Vitus Kinga – köszönik Bartók Ildikóknak a versenyruhák elkészítését, és a szülőknek az odaadó, lelkes támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük