Hirdetés
Hirdetés

Isten ajándékai

Isten ajándékai Sport

A cseppet sem szokványos életútjáról, viselkedéséről, modoráról, no és nyilatkozatairól ismert George „Gigi” Becali azt állítja, Isten sugallatára sikerült gyarapítania vagyonát.

Az üzletember, az FCSB finanszírozója, résztulajdonosa (családi, rokoni vállalkozásként) a minap azzal dicsekedett, a koronavírus-járvány számára nem hozott anyagi veszteségeket, sőt, nyereséggel járt.

Hirdetés
Hirdetés

„Nekem nem volt semmiféle nehéz időszak, hanem ötször jobb volt. Hát hogyhogy? Úgy, hogy megkétszereződtek a telekárak. A járvány idején kétszer annyit adtak a telkekért, mint járvány előtt. Én a járvány idején eladtam néhány földterületet, 11 millió eurót kaptam készpénzben. Az ember nem nézi a világjárványt, az ember akkor ad és annyit ad, amikor és amennyit ő akar. Az egész vagyon, a beteljesülés, a teljes gazdagság Istené. És Isten ideadta nekem, s azt mondta, hé, rád bízom az ügykezelését. Jaj neked, ha nem jól adminisztrálod!” – ecsetelte a szokásos stílusában Gigi úr.

Amikor afrikai adományairól kérdezték, így válaszolt: „Templomokat építtettem nekik, építészeket, mérnököket, ikonfestőket küldtem. Az afrikaiak hálából megtanulták Románia himnuszát. Nekem egyetlenegy érdekem van. Akarom Krisztust, Krisztussal akarok lenni, és ha Krisztussal akarsz lenni, jót kell tenni.” Román sajtóhírek szerint „Isten ajándékai” mellett az utóbbi években a játékoseladások is sok pénzt hoztak a Becali-klán konyhájára. Az FCSB nemzetközi szereplése kevesebbet…

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. június 24., 10:29
    ÉRTÉKELÉS: 5

    az a kerdes melyik Isten sugallatara?mert az ordog is egy Isten ..a vilagban .Jezus pedig azt mondta ,,aki ot akarja kovetni adja el mindenet.sok az ellentmondas …ha nemes celt szolgalna akkor nem templomokat epit melyszegenysegben eloknek [egy himnuszert]inkabb otthonokat etkezdet ,ovoda,iskola stb.minden ami nemes es felkarolo.visszataszito ahogy dicsekszik a vagyonaval,penzevel ez mind ellentetes Isten es jezus utjaival.az egyszeruseg es szerenyseg nemesebb jellemvonasok mint a dicsekves.[milyen uton szerezte azt a sok penzt?mert az egbol nem hullott?]es nagyon sokan tengodunk egyik naprol a masikra kevesbol.ez igazsagtalansag es ha Isten igazsagos nem hiszem,hogy jo szemmel nezne ezt a dicsekvo gogos magatartast.