Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jönnek a törökök!

Semmi okunk nincs feltételezni, hogy a ma esti mérkőzés a török csapat ellen könnyebb lesz, mint a múlt heti volt az oroszokkal szemben – nyilatkozta tegnapi sajtóértekezletén Zoran Mikes. A Sepsi–SIC 19 órától a tavalyi negyeddöntős Mersin BSB-t fogadja a női kosárlabda Európa-kupa második fordulójában.

Nincs más mód, magasan kell tartani a lécet, és önerőből megpróbálni felemelkedni ezeknek a csapatoknak a szintjére – mondta Zoran Mikes vezetőedző.

– Azt tudom megígérni, hogy mindent tőlünk megteszünk, hogy győzzünk. Hiszünk abban, hogy van egy küldetésünk mind a román bajnokságban, mind az Európa-kupában, és hiszünk abban, hogy ezzel az új csapattal is megálljuk a helyünket – nyilatkozta a bosnyák mester.

Rámutatott: „nem volt boldog”, miután csaknem húszpontos vereséget szenvedtek hazai pályán az első fordulóban, de az egy „jó lecke” volt, hogy „már az első pillanattól agresszívan és rámenősen kell játszani”.

Anemarie Gödri-Părău, a csapat kapitánya kifejtette: ezekre a mérkőzésekre csak edzésen lehet felkészülni, mivel ezek a csapatok sokkal erősebb bajnokságokból érkeznek, és a román bajnoki mérkőzések egyszerűen nem alkalmasak arra, hogy ilyen vagy ehhez egyáltalán hasonló szintű meccseket lehessen játszani.

A Sepsi–SIC ma 19 órától a Sepsi Arénában fogadja a török Mersin BSB csapatát. A mérkőzést élőben követhetik a Sepsi Rádió Facebook-oldalán.

Az első fordulóban a Sepsi SIC 54–73 arányú vereséget szenvedett az orosz Jenyiszejtől, míg a két török csapat küzdelme a Mersin ötpontos győzelmével végződött: Mersin – Orman 75–70. Tegnap megkezdődött a második forduló, csoportunkban az Orman 82–74-re verte a Jenyiszejt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük