Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyeddöntőben az OSK

Negyeddöntőben az OSK Sport

A Sepsi OSK sikerrel vette a Román-kupa nyolcaddöntőbeli akadályt, magabiztos játékkal, 5 gólt rúgva legyőzte a másodosztályos Miovenit, annak otthonában. A sepsiszentgyörgyi együttes először jutott a legjobb nyolc közé a sorozatban.

A Fejér – Drăghici, Rus, Ursu, Ştefan – Vaşvari, Karnitski – Prosser, Dodoi, Nouvier – Simonovski összeállításban pályára lépő OSK a kezdetektől irányította a mérkőzést, mi sem mutatja ezt jobban, mint Prosser Dániel 4. percben szerzett gólja. Ezután is sorra alakították ki a helyzeteket a piros-fehérek, a 14. percben Ştefan, majd a 25. percben Simonovski is betalált. A félidő eredményét Nouvier állította be (0-4).

A második játékrészben kissé visszavett a tempóból a szentgyörgyi csapat, de egy találat így is született, a 64. percben Rus Adrián is beköszönt, és így alakult ki az 5–0-s siker.

Kedden az FC Hermannstadt, Krajova és a Viitorul jutott tovább a negyeddöntőbe. Eredmények: Hermannstadt–Voluntari 3–0, Turris Tr. Măgurele–Krajova 1–4, Jászvásár–Viitorul 2–2 (5–7 – büntetőkkel). A mai program: 19 órától FK Csíkszereda – Dinamo, 21.45-től Călăraşi – FCSB.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük