Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Harmadik helyen a tekézők

Szombaton Marosvásárhelyen zajlott a teke Román-kupa 2. fordulója, ahol a Kézdivásárhelyi SE tekései eredményesen teljesítettek. A kézdieknek sikerült legyőzniük Szatmárnémeti és Székelykeresztúr csapatait, így továbbra is őrzik harmadik helyüket a rangsorban. Az állás: 1. Kolozsvári CFR 3376 ütött fa, 2. Elektromaros SK 3105, 3. KSE 3042, 4. Szatmárnémeti SK 3041, 5. Keresztúri Teke Klub 2899. A KSE játékosainak eredményei: Dávid Géza 497 ütött fa, Bögözi József 523, Várdó Péter 504, Bardocz Róbert 488, ifj. Kiss György 498, Nagy László 532. „Szeretném megköszönni a játékosoknak a szép játékot és a példás hozzáállást, gratulálok az elért eredményekhez, meg kell tartani a 3. helyet! Köszönet illeti a támogatóinkat is, akik lehetővé teszik számunkra, hogy versenyre keljünk az ország legjobbjaival” – nyilatkozta lapunknak Várdó Olivér szakosztályvezető.

 

Eredményes szereplés

A Sepsiszentgyörgyi MSK és Samurai OPS sportolói három érmet szereztek a bolognai U18-as és U21-es korosztályú dzsiudzsicu Európa-bajnokságon. Oltean Petru és Cristina tanítványai közül Andreea Creţu (U18, -48 kg) két ezüstöt nyert harcban és földharcban, Vlad Lascu (U21, -55 kg) nyakába bronzot akasztottak, míg Ţifrea Laurenţiu (U18, -55 kg) 5. helyen zárt a 23 ország több mint 600 sportolóját felsorakoztató viadalon.

 

Megosztoztak a győzelmeken

Bravúros győzelemmel örvendeztette meg a szurkolókat a román teremlabdarúgó-válogatott, miután kedden barátságos mérkőzésen legyőzte a világranglista második helyén álló Spanyolországot. A székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezett hétfői első mérkőzésen 3–0-ra nyertek a spanyolok, kedden viszont a három székelyföldi játékost – Csoma Alpár, Szőcs László és Biró Attila – soraiban tudó trikolórokon volt a győzelem sora, a Robert Lupu által irányított együttes Mimi Stoica 31. percben esett találatával diadalmaskodott. Ez annál is édesebb, mivel a spanyol válogatott legutóbb a 2018-as szlovéniai Európa-bajnokság döntőjében szenvedett vereséget, akkor Portugália múlta felül hosszabbításban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük