Felhívás!

Belehalt a verésbe

Belehalt a verésbe Kovászna megye

Sepsiszentgyörgyön egy személyt az utcán bántalmaztak. Az áldozat utólag elhunyt a kórházban. Támadója ellen elsődlegesen csupán ütlegelés és más erőszakos cselekedet vádjával indult nyomozás, ám utólag a vádat az illetékesek halált okozó ütésekre változtatták.

Különféle forrásokból megtudtuk, hogy az 51 éves áldozat, illetve a 37 éves vádlott az említett pénteki napon együtt italozott, elindultak valahová, amikor az Állomás negyedben spontán konfliktus nyomán verekedni kezdtek. Az áldozat az ütések miatt veszthette el egyensúlyát, tény, hogy elesett, és beverte a fejét. A sebesült férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol utólag elhunyt.

Tolvaj-Marin Nicoleta, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, pénteken értesítették a Kovászna megyei rendőrséget arról, hogy egy utcán bántalmazott férfit szállítottak a kórházba. Közvetlenül a riasztás után azonosították a 37 éves elkövetőt, ám mivel az áldozat utólag elhunyt, ezért megváltozott a vád besorolása, így az ügyet átadták az ügyészségnek.

Az ügyészség a médiának kifejtette, abban az esetben, ha a vádlottról beigazolódik, hogy hibás, akár 6–12 év közötti börtönbüntetésre is számíthat. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.