Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmasat küzdöttek

Hatalmasat küzdöttek Sport

A Sepsi-SIC győzelemmel rajtolt a második számú nemzetközi kupasorozat csoportkörében, szerdán este hazai pályán egy végig kiélezett, fordulatos mérkőzésen egyetlen ponttal, 76–75-re verte az izraeli Elitzur Holon csapatát. Az Európa-kupa második fordulójában, jövő szerdán a török Nesibe Aydin vendégeként mérkőznek.

Hirdetés
Hirdetés

Izgalmakból nem volt hiány a Sepsi-SIC Elitzur Holon elleni mérkőzésén, ahol a vendégek kezdtek határozottabban, megnyerve az első negyedet (14–18). A folytatásban is kiélezett volt a küzdelem, kosárra-kosár volt a válasz, mígnem a hazaiak magukhoz vették a vezetést nagyszünetre (38–37). Az idegtépő harmadik szakasz után 55–55-ről indult a zárón gyed, amelyben a zöld-fehérek továbbra sem tudták megfékezni riválisukat, ám támadójátékuk legnagyobb fegyvere, Maria Jespersen szállította a kosarakat, és a minimális különbségű győzelmet.

„Nagyszerű győzelem ez számunkra, azonban nem kezdtünk jól, támadásban nem sikerült azt nyújtani, amit elvártam volna. Át kell beszélnünk a hibáinkat, nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk, és most az egyéni felelősségre gondolok, amikor fel kell mérni az ellenfél erősségeit, gyengeségeit. Remélem ez legközelebb jobban fog menni, és idegenben is nyerni tudunk ellenük” – értékelt Zoran Mikes vezetőedző.

Fotó: Miska Brigitta

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük