Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harmadik vagy negyedik ligában folytatja a KSE?

Harmadik vagy negyedik ligában folytatja a KSE? Sport

Bár a Kézdivásárhelyi Sport Egyesület nagypályás labdarúgócsapata hat év után kiesett a harmadik ligából, az illetékesek bíztak abban, hogy feljutott csapatok visszalépése esetén az új bajnoki idényben is a harmadik vonalban kezdhetik. Rancz Lajos szakosztályvezetőt a hogyan továbbról, emellett az utánpótlás- és a futsalcsapatok további sorsáról is kérdeztük.

Hirdetés
Hirdetés

A bajnokság befejezése után Rancz Lajos lapunknak elmondta, amennyiben  meghívást kapnak a harmadik ligában való szereplésre, azt mindenképpen elfogadják. A vezetőt arról kérdeztük, eldőlt-e, hogy a következő bajnokságban hányadik vonalban szerepel a csapat?

„Egyelőre a negyedik ligában vagyunk, ám a hónap végéig még változhat a dolog, ugyanis még nincsenek lezárva a harmadosztály végleges listái. Július folyamán minden kiderül, hiszen már voltak feljutó klubok, amelyek nem tudván eleget tenni a harmadik ligában való szerepléssel járó anyagi követeléseknek, visszaléptek. Ez a hónap még rámegy erre, míg kikristályosodik a harmadik ligában szereplő csapatok névsora. A második ligában egyébként ugyanez van, még várhatóak változások” – fejtette ki.

Hozzátette, biztos, hogy lesz nagypályás focicsapat, és a klub négy korosztályban működő utánpótlás-csapatai is folytatják a tevékenységet. „Emellett a futsalcsapat is indul a második ligában, tehát a foci folytatódik” – szögezte le. A játékoskeretet, illetve az edzőt illetően is kérdeztük a vezetőt. „Még nincs semmi konkrétum” – szögezte le.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. július 12., 13:08
    ÉRTÉKELÉS: 6

    A lényeg nem az, hogy lesz-e nagypályás foci, hanem az, hogy milyen. Azért lesz-e mert a jövő év választási év és legyen valami vagy csakugyan akarnak valamit csinálni, amelyik igazán képviseli a környéket és amelyikre büszke lehet minden labdarúgást szerető felsőháromszéki. Remélem a város és az egyesület vezetői is megunták a sok kontármunkát, mert mi labdarúgást kedvelők nagyon meg, és igazi szakmai alapokra akarják helyezni a labdarúgást/ a csapatot, hanem kár a pénzért.