Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gólnélküli döntetlennel búcsúzott a KSE

Gólnélküli döntetlennel búcsúzott a KSE Sport

Kiegyensúlyozott játék után gólnélküli döntetlennel búcsúzott a 2023-as évtől és a drukkerektől a Kézdivásárhelyi SE, amely a mérkőzés előtt listavezető AFC Câmpulung – Muscel 2022 csapatát látta vendégül szombaton a labdarúgó III. Liga 5. csoportja alapszakaszának 15. fordulójában.

 

A mérkőzés meglehetősen eseménytelenül startolt, a csapatok passzolgattak, ám egyik fél sem ragadta magához a kezdeményezést. A 10. percben Zöld indította Albut, ám az ellenfél védő bedobásra mentett. Újabb eseménytelen percek következtek, az egyetlen, aki kitűnt a mezőnyből Gaitin Claudiu temesvári játékvezető volt, aki a durvának semmiképpen nem nevezhető játék ellenére szórta a sárgalapokat a házigazdák táborában.

A vendégek első helyzetére a 30. percig kellett várni, amikor Stancu lövését Bunduc magabiztosan fogta. A 39. percben Bunduc több rendbéli méltatlankodásért kapott sárga lapot, és a sípmester döntése felháborodást váltott ki a házigazdák kispadján, minek eredményeként a bírói lapon delegátusként szereplő Dévai Imrét piros lappal jutalmazta a játékvezető.

Szünet után sem lett izgalmasabb a játék, a csapatok továbbra sem rohamozták az ellenfél kapuját. A vendégek néhányszor szöglethez jutottak, ám ezek eredménytelenül maradtak és a kézdiek sem veszélyeztették igazán Voicu hálóját. Az egyetlen, aki némi színt vitt a történetbe újfent Gaitin Claudiu volt, aki egyoldalú döntései következtében aligha lopta be magát a hazaiak szívébe.

A 87. percben a házigazdák előtt adódott a mérkőzés legnagyobb helyzete: a kifutó kapusról a labda Ketesdihez pattant, ám a kézdi játékos közelről nem talált be. Végül ugyanaz a Gaitin mester tette fel a habot a tortára, miután a cserét kérő Călin Moldovan vezetőedzőt is a tribünbe küldte a cserepadról. Helyzet továbbra sem adódott és a b Cserékró 6 perc hosszabbítás után lefújta a mérkőzést.

A kézdivásárhelyi kék-fehérek a 6. helyen telelnek, míg Câmpulung csapatát a jobb gólaránnyal rendelkező Zernyesti Olimpic szorította ki az első helyről. Az alapszakasz utolsó három fordulóját jövő év márciusában rendezik.

 

III. Liga, 5. csoport, 15. Forduló

Kézdivásárhelyi SE – AFC Câmpulung – Muscel 2022 0–0

KSE: Bunduc – Bîntă, Zöld, Dobos, Circa, Gajdó, Albu, Bandi, Știubea, Sütő, Ketesdi. Cserék: Fábián, Kapusi, Sánta, Gergely, Demeter, Fülöp, Turcu. Vezetőedző: Călin Moldovan.

AFC Câmpulung – Muscel 2022: Voicu – Turcin, Hagiu, Ghiță, Sanda, Jenaru, Sajin, Cicu, Stancu, Dumitrescu, Stelea. Cserék: Dumitru, Lucas, Cicu, Treck, Chiriac, Vasile, Căpățână, Ndah, Niță. Edző: Mărgărit Blidaru.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük