Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felszabadultan játszhatnak

Felszabadultan játszhatnak Sport

A Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) hétfőn délben közzétette az élvonalbeli alapszakasz utolsó fordulójának menetrendjét, amelynek értelmében a felsőházi rájátszási helyét már bebiztosító Sepsi OSK március 3-án, vasárnap 20 órától látogat az I. liga címtartójához, az éllovas Kolozsvári CFR-hez.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a Sepsi OSK Viitorul elleni egy pontja elegendőnek bizonyul a felsőházi rájátszáshoz, köszönhetően a Medgyesi Gázmetánnak, amely megszakította a botoşaniak hibátlan idei sorozatát. A felsőházban már csak egy hely maradt kiadó, és még hárman pályáznak rá. A hetedik Viitorul a hatodik Botoșani-t fogadja ki-ki meccsen, viszont abban az esetben, ha döntetlent játszanak, akkor a Jászvásári Poli jutna az első hatba, feltéve, ha legyőzi a Nagyszebeni Hermannstadtot. Mindkét meccset azonos időpontban szervezik. A FC Voluntari- FCSB közti szombati találkozót 19 órára ütemezték be a 21.45-kor kezdődő El Clasico miatt.

Labdarúgó I. liga, 26. forduló: pénteken 20 órától Dinamo – Chiajna; szombaton 13 órától Medgyesi Gázmetán – Dunărea Călăraşi, 19 órától Voluntari – FCSB; vasárnap 17 órától Viitorul – Botoşani és Hermannstadt – Jászvásári Poli, 20 órától Kolozsvári CFR – Sepsi OSK; hétfőn 20 órától Krajova – Astra Giurgiu. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások