Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Galac ellen a negyeddöntőben
A Román Labdarúgó-szövetség hétfőn kisorsolta az U19-es teremlabdarúgó Román-kupa nyolcas döntőjének párosításait, amelynek március 5–7. között Székelyudvarhely ad otthont. A nyolcas döntőben (Final 8) egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, a szövetségnél a negyeddöntők mellett kisorsolták az elődöntők párosításait is. A sorsolás alapján a Kézdivásárhelyi SE utánpótláscsapata a Galaci Uniteddal kell megküzdjön a négy közé jutásért. U19-es teremlabdarúgó Román-kupa, Final 8: a negyeddöntők párosításai: Dévai West–Marosvásárhelyi VSK, Kézdivásárhelyi SE–Galaci United, Bukovina Vicov–Temesvári Informatika, Futsal Klub Székelyudvarhely–Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. Az elődöntőben: Vicov/Informatika–KSE/United Déva/Marosvásárhely–FK/Ceahlăul.

Hirdetés
Hirdetés

Déva jobban bírta idegekkel
A Dévai Autobergamóval vált teljessé a teremlabdarúgó Román-kupa négyes döntőjének mezőnye. A dévaiak egy rendkívül kiegyensúlyozott összecsapás végén drámai véghajrában, büntetőlövésekkel búcsúztatták a Csíkszeredai Imperial Wet csapatát, amely többször is a maga javára dönthette volna el a találkozót, de Deco kisbüntetőt hibázott hat másodperccel a hosszabbítás letelte előtt, illetve a büntetőknél Rakic nem tudott betalálni. Teremlabdarúgó Román-kupa, negyeddöntő: Dévai Autobergamo–Csíkszeredai Imperial Wet 3–3 (0–1, 2–1, 1–0, 0–1) – büntetőkkel 6–5. Korábbi eredmények: Dunărea Călărași–FK Székelyudvarhely 7–4, Ceahlăul Piatra Neamț–Marosvásárhelyi VSK 3–9, Gloria Buzău–Galaci United 0–4.

Erdélyi csapat biztos lesz az elődöntőben
Az alapszakaszban és középszakaszban egyaránt első Ferencváros a Vienna Capitals második csapatát választotta ellenfélnek a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjére. A magyar szövetség (MJSZ) hétfői sajtóeseményén a középszakasz eredménye alapján a felsőház első három csapata jelentette be döntését. A második Újpest a Fehérvári Titánokat, míg a harmadik Debrecen a Gyergyói HK-t választotta. A negyedik párharcban a Csíkszeredai Sportklub és a Brassói Corona küzd a legjobb négy közé jutásért a kedden rajtoló negyeddöntőben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük