Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Élre állt a KSE Futsal

Élre állt a KSE Futsal Sport

Vasárnap kora este átgázolt ellenfelén a saját közönsége előtt pályára lépő KSE Futsal, sima 9–1-gyel küldve haza a Gyergyóremetei Kereszthegyet a teremlabdarúgó II. liga rájátszásának 4. fordulójában. Ezzel a sikerével a céhes városbeliek átvették a vezetést a playoff-kör tabelláján.

A székely rangadón székely játékvezetők – a székelyudvarhelyi Szabó Attila és a sepsiszentgyörgyi Péter József – fújták a sípot. A találkozót a Farkas–Damian, Păun, Gajdó, Gáll (cserék: Bunduc, Kanyó, Gazda, Pakucs, Barbócz, Mojzi, Bandi) összeállítású KSE Futsal kezdte jobban, Gazda József tanítványai mezőnyfölényben játszva egymás után alakították ki a helyzeteket. A 7. percben Kanyó bombagóljával vezetéshez jutottak a kézdiek (1–0), a folytatásban Gazda és Pakucs is beköszönt (3–0).

Hirdetés
Hirdetés

A második félidő elején a Kereszthegy szépített (3–1). Innentől viszont egyoldalúvá vált a meccs, csak a céhes városbeliek akarata érvényesül: előbb Gazda duplázott (4–1), majd Păun triplájával 7–1-re alakult az eredmény. A magabiztos győzelem tudatában sem fogták vissza magukat a mieink, a 34. percben Mojzi is feliratkozott a gólszerzők listájára (8–1), majd Kanyó állította be a 9–1-es végeredményt.

Teremlabdarúgó II. liga, playoff-kör, 4. forduló: KSE Futsal–Gyergyóremetei Kereszthegy 9–1 (3–0) Gólszerzők: Kanyó (7., 35.), Gazda (15., 23.), Pakucs (19., 21.), Păun (26., 28., 32.), Mojzi (34.), illetve Puskás (21.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük