Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A fiataloké a pálya

A fiataloké a pálya Sport

A Sepsi ISK sportolója Păcurariu-Nagy Helén egy-egy ezüst- és bronzéremmel zárta a pénteken és szombaton Bukarestben megtartott U23-as és felnőtt fedettpályás országos atlétika-bajnokságot. A fővárosi viadalon a megyeszékhelyi iskolás sportklub másik két futója is rajthoz állt.

Păcurariu-Nagy Helén legjobb eredményét 3000 méteren érte el, ahol 9:59.57 perces időeredménnyel második lett (felnőttek közt 4.), míg a rövidebbik, 1500 méteres távon 4:44.91 perccel a dobogó harmadik fokára állhatott fel (felnőttek közt 7.). Előbbi versenyszámban érdekelt volt testére, Diana is, aki 10:56.88 perces idővel az ötödik helyen zárta a fővárosi országos bajnokságot (felnőttek közt 8.).

Hirdetés
Hirdetés

A szentgyörgyi különítmény fiú tagja, Koós Loránd mellől elpártolt a szerencse, hiszen kizárták az 1500 méteres próbában, míg 800 méteren elért 1:59.78 perces teljesítménye csak a 7. pozícióra volt elég (felnőttek közt 12.).

„Keményen dolgoztam erre a versenyre, ez volt az első két dobogóm a fedettpályás országoson, aminek külön örülök. Nehéz és taktikus volt mindkét verseny, csak azt sajnálom, hogy 3000 méteren kevéssel maradtam le a felnőtt bronzról” – nyilatkozta Păcurariu-Nagy Helén, aki dupla leigazolással ezúttal a Sepsiszentgyörgyi MSK-nak is versenyzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük