Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elmaradt a csattanó

Elmaradt a csattanó Sport

Nem úgy sikerült a rájátszás a KSE tekecsapatai számára, ahogy szerették volna, mind a felnőtt, mind az utánpótláscsapat lemaradt a dobogóról.

Hirdetés
Hirdetés

Április végén a KSE ifjúsági tekései Ploiești-en döntőztek, ahol jól kezdtek ugyan, de a kimerítő iramban a második napra elfogyott az energiájuk, így az ötödik helyen végeztek a hat döntősből (alig 4 fával lemaradva a negyedik Petrillától). Dicséret illeti a gyerekeket a kitartásukért és az elért eredményekért: Várdó Kristóf (536+456), Kiss Flórián (486+500), Elekes Sándor (488+477), Mihály Stefánia (461+448), Lukács Attila (472+431) és Dudás Hunor (428+432).

Április 29–30-án a felnőttcsapatnak sem kedvezett a szerencse a rájátszáson, a 12 felkészült játékos közül kettő tudta szállítani az elvárt eredményt. „Gratulálok Flaviónak és Gézának, tudom, a többi csapattárs is szeretett volna segíteni, de sajnos nem jött össze, így ősszel csak drukkolunk a kolozsvári, jászvásári, talmácsi és marosvásárhelyi barátainknak a világ- és Európa-kupán” – értékelt Várdó Olivér szakosztályvezető.

A tekepályán kezdőcsoportot indítanak, olyan 7 és 14 év közötti fiúkat, lányokat várnak, akik szeretnék kipróbálni ezt a sportágat. Jelentkezni, érdeklődni a 0755.291.312-es telefonszámon vagy a helyszínen lehet. 3–4 év múlva szeretnének egy lánycsapattal büszkélkedni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük