Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntetlennel hangoltak

Döntetlennel hangoltak Sport

A pontosan egy hét múlva esedékes bajnoki folytatásra hangoló Sepsi OSK a ráadásban mentette döntetlenre a FC Argeș elleni pénteki felkészülési mérkőzést. Cristiano Bergodi csapata a 92. percben szépített, a 93.-ban pedig egyenlített a zárt kapus találkozón.

Felforgatott összeállításban játszotta az év első edzőmeccsét a Sepsi OSK, Cristiano Bergodi vezetőedző a játékoskeret nagy részének lehetőséget adott a bizonyításra. A vendégek kilencven percnyi játék után 2–0-ra vezettek, a hazai gólok a hosszabbításban érkeztek, Dragomir és Damașcan jóvoltából.

„Jól zajlott a felkészülésünk, az időjárás is kedvezett nekünk. Fizikailag jó meccset játszottunk, örülök, hogy senki sem sérült le. Elégedett vagyok a felkészüléssel, van még egy hetünk a Botoșani elleni meccsig, pontokért utazunk majd oda. Jól zártuk a tavalyi évet, az ideit is hasonlóan akarjuk kezdeni. Bízom benne, hogy a fiúk jól fognak majd játszani” – nyilatkozta Bergodi a meccset követően

Végeredmény: Sepsi OSK–FC Argeș 2–2, gólszerzők: Dragomir (92.), Damașcan (93.), illetve Dumitru (33.), Said (79., 11-esből). Sepsi OSK: Niczuly (Began, 46.) Dimitrov (Aganovic, 67.), Ninaj, Mitrea (Tincu, 46.), Ispas, Păun (Fofana, 46.), Eder (Vaşvari, 46.), Bojic (Achahbar, 46., Nistor, 88.), Golofca (Dragomir, 75.), Tudorie (Damașcan, 17.), Bărbuț (Ashkovski, 46.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük