Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bukarestben versengtek a fallabdázók

Bukarestben versengtek a fallabdázók Sport

Január 24-én és 25-én a bukaresti Infinity Sport Arena Squash Klub adott otthont az országos ifjúsági fallabda-bajnokságnak, ahol a Kovászna Squash SKE Horia Anghelina és Bodor Bence révén két bronzéremmel gazdagodott.

Az országos bajnokságon öt városból – Bukarest, Călărași, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy és Brassó – 52 gyerek tette próbára magát öt korosztályban. A Kovászna Squash SKE nyolc ifjúsági játékost nevezett, akik közül ketten érmet szereztek, négyen pedig közel kerültek a dobogóhoz.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyiek legjobb eredménye Horia Anghelina és Bodor Bence nevéhez fűződik. Előbbi U11-ben, utóbbi U17-ben végzett a harmadik helyen. Négy háromszéki játékos, Bodor Balázs (U11), Szebeni Gergő (U13), Dávid Márk (U15) és Vizi Andor (U19) hajszállal maradt le az éremszerzésről, mind a négyen a negyedik helyen zárták a viadalt. Kovács Kristóf a tizenhárom, míg Dávid Lajos a tizenhét év alatti korosztályban a hatodik helyen zárt.

A Kovászna Squash SKE játékosa, Dávid Márk január 31. és február 2. között a Szlovén Junior Open ifjúsági nemzetközi megmérettetésen teszi próbára magát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük