Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Izmosodott a Sepsi OSK

Izmosodott a Sepsi OSK Sport

Kiegészült a Sepsi OSK szakmai stábja, kapusedzőként Cornel Cernea segíti Leo Grozavu vezetőedző munkáját – jelentette be közleményben a sepsiszentgyörgyi klub. Ugyanakkor megegyeztek az argentin középpályással, Tomas Diazzal is.

Cornel Cernea két és fél évre szóló szerződést írt alá a klubbal, a 43 éves szakember a nemrég lemondott Emilian Dolhát váltja. Legutóbb a kínai GZ Hengfengnek volt a kapusedzője, de korábban dolgozott a Kolozsvári CFR, az Argeş Piteşti, a Temesvári Poli és az Astra Giurgiu csapatánál is. Az is hivatalossá vált, hogy Ovidiu Chiribici lesz a Sepsi OSK erőnléti edzője.

Hirdetés
Hirdetés

A háromszéki klub ugyanakkor közölte, újabb tehetséges fiatal labdarúgóval kötöttek szerződést, szerdán délután véglegessé vált, hogy Sepsiszentgyörgyön folytatja pályafutását Tomas Diaz Grassano. A 22 éves argentin szélső középpályás másfél évre kötelezte el magát a csapathoz. A törökországi edzőtáborban próbajátékon vett részt, ő lőtte a piros-fehér mezesek győztes gólját a lengyel Korona Kielce elleni felkészülési mérkőzésen. Ki tudja, talán már a szombati, Hermannstadt elleni kiszálláson bemutatkozhat az OSK színeiben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük