Felhívás!

Megtagadta a maszkviselést egy gyorsétteremben két PSD-s képviselő, megbírságolták őket

Megtagadta a maszkviselést egy gyorsétteremben két PSD-s képviselő, megbírságolták őket Románia

Az ügyhöz közel álló források szerint két szociáldemokrata képviselőt büntettek meg Bukarestben a rendőrök, miután nem voltak hajlandók maszkot viselni egy gyorsétteremben, és a rendőrökkel szemben is dacosan viselkedtek.

A fővárosi rendőrség tájékoztatása szerint kedd reggel egy gyorsétterem biztonsági őrei kérték a bukaresti belvárosi rendőrség közbelépését, miután két férfi makacsul megtagadta a maszkviselésre való felszólítást. Az illetők a rendőrök érkezése után is konokul és sértően viselkedtek.

A két szóban forgó személy a Szociáldemokrata Párt (PSD) két parlamenti képviselője, Adrian Solomon és Ioan Irinel Stativă.

A két szabálysértőt összesen 2600 lejre bírságolták nyilvános helyen elkövetett botránykeltésért és nyilvános helyen tanúsított sértő, trágár magatartásért.

A két megbírságolt személynek 15 napja van óvást emelni a hatósági döntés ellen.

FRISSÍTÉS: A maszkviselés elmulasztása miatt is megbírságolták a két képviselőt

A koronavírus terjedésének korlátozására hozott intézkedések megszegése miatt is megbüntette a rendőrség azt a két törvényhozót, akiket reggel nyilvános helyen elkövetett botránykeltésért bírságoltak meg egy bukaresti gyorsétteremben történtek nyomán.

A bukaresti rendőrség kedd délutáni közleményében azt írja, a két férfi összesen négyezer lejes büntetést kapott a COVID-19-járvány enyhítésére és leküzdésére irányuló intézkedések megszegése miatt. A büntetést a gyorsétteremben felszerelt térfigyelő kamerák felvételeinek átvizsgálása nyomán szabták ki a rendőrök.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. július 7., 12:14
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Nem talált a maszk a szép kerek fejükre. Külömben ne csodálkozzunk,ha az egyszerü halandó nem tartja be a törvényt, csak azokat utánozza akik, ha polcra kerültek,félisteneknek képzelik magukat. Viselkedni persze,hogy nem tundnak, mert nyet cultura.

 • User
  Dátum: 2020. július 7., 16:45
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ennek nem elég 2600 lej!!!!!!!!!!!!!!
  1 munkásnak igen!
  Rögtön hazaküldeni a parlamentből az ilyen primitìv se@@pofájú vadállatot! Hogy képviselheti a népet 1 ilyen bunkó?!😤