Felhívás!

Kelemen Hunor is beoltatja magát a koronavírus ellen

Kelemen Hunor is beoltatja magát a koronavírus ellen Románia

Megbízik az orvoslásban és a tudományban, ugyanakkor tudja, hogy ez az új típusú vakcina nem jelent veszélyt, ezért beoltatja magát a COVID-19 ellen Kelemen Hunor, miniszterelnök-helyettes, a Románia Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke.

Kelemen elmondta, számításba veszi azt is, hogy nyilvánosan, kamerák előtt oltassa be magát, hogy példát mutasson a szkeptikusoknak. Ugyanakkor úgy véli, mindenkinek kötelessége harcolni az összeesküvés-elméletekkel.

“Amint a második szakaszban rám kerül a sor – mert nem akarok mások elé ugrani – elmegyek és beoltatom magam” – nyilatkozta az Antena 3 műsorában a szövetségi elnök.

Arra a kérdésre, hogy mennyire elégedett az oltáskampány eddigi lefolyásával, a miniszterelnök-helyettes kifejtette, a következő időszakban az egyszerű embereket is be kell vonni a kommunikációs kampányba.

“Fokozni és diverzifikálni kell a kampányt. (…) Személyes példájuk révén a politikusoknak és a véleményformálóknak is be kell kapcsolódniuk, hiszen végső soron az életünkről és a jövőnkről van szó” – fogalmazott Kelemen Hunor.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások