Hirdetés
Hirdetés

Iskolabusz elé ugró medve ijesztett rá a gyerekekre Vrancea megyében

Iskolabusz elé ugró medve ijesztett rá a gyerekekre Vrancea megyében Románia

Egy medve jelent meg a gyereket iskolába szállító mikrobusz előtt a Vrancea megyei Gura Caliței településen. A nagyvadat néhány felnőtt közbelépése nyomán sikerült csak elkergetni.

Hirdetés
Hirdetés

Gura Caliței egy hegyvidéki település, nem messze Kovászna megye határától. A gyerekekre ráijesztő medve először múlt szombaton tűnt fel az egyik helyi gazdaságban, ahol megölt egy juhot, további négyet pedig megsebesített. A helyi polgármester felkérésére a vadőrök megpróbálták elhajtani az állatot, de az hamarosan több társával együtt tért vissza a faluba. Múlt éjjel egy méhkaptárt dúlt fel, reggel pedig a település főútján jelent meg, az iskolabusz útját állva. Néhány felnőtt végül zajt csinált, hogy el tudják kergetni az állatot.

Gică Grosu polgármester szerint a helyiek meg vannak rémülve, nem merik iskolába engedni a gyerekeket, de még a házból is félve jönnek ki.

A hatóságok a prefektúrához fordult segítségért, azt szeretnék elérni, hogy egy csendőr egység biztosítsa a falubéliek védelmét.

(Mediafax)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 29., 22:13
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Biztosan iskolaba akart menni, vagy talan Marian Oprisant kereste, hogy visszakovetelje tole a kivagott erdoket. Nem is artana mar, ha a veletlen egyszer ugy adna, hogy valamelyik medves megyeben egy ilyen Oprisan fele “voros barot” mellyesztene meg a medve. Mar nagyon megerdemelne valamelyik !

 • User
  Dátum: 2020. január 30., 21:32
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Talan Marian Oprisant kereste, hogy visszakovetelje tole a kivágott erdőket. Nem is ártana már, ha a veletlen egyszer ugy adna, hogy valamelyik medves megyeben egy ilyen Oprisan fele “voros barot” mellyesztene meg a medve. De minden fanyűvő móresre tan1tásának örvendenénk, legyen az bármilyen fokú bűnöző, aki ellenünk vét.