Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Elfogták az ámokfutót, aki egy személyt megölt, ötöt pedig súlyosan bántalmazott

Elfogták az ámokfutót, aki egy személyt megölt, ötöt pedig súlyosan bántalmazott Románia

Elfogták az éjszaka a rendőrök azt a férfit, aki szerdán egy személyt megölt, ötöt pedig súlyosan megsebesített Temes megyében.

Hirdetés
Hirdetés

A 33 éves férfi szerdán előbb egy házaspárra támadt rá egy facsádi (Făget) parkban. A férjet halálra verte, a feleséget válságos állapotban vitték kórházba.

Innen kerékpárral az egyik szomszéd faluba, Temeresre (Temereşti) ment, ahol bántalmazott egy nőt és két férfit, ellopott egy autót, és elgázolt vele egy embert.

A rendőrök üldözőbe vették, és bár három lövést is leadtak a járműre, sikerült elmenekülnie.

Több száz helyi és környékbeli rendőr 18 órán át kereste a veszélyes férfit, akit végül Kisbékés (Bichigi) településen fogtak el a csütörtökre virradó éjszaka. Mint kiderült, egy második lopott kocsival jutott Kisbékésre.

FRISSÍTÉS: Őrizetbe vették a férfit

Őrizetbe vették csütörtökön azt a 33 éves Temes megyei férfit, aki egy nappal korábban halálra vert egy embert, további ötöt pedig súlyosan megsebesített. Az ügyészek a férfi előzetes letartóztatásának jóváhagyását kérik a Temes megyei törvényszéktől.

Az éjszaka folyamán elfogott férfi ellen emberölés, emberölési kísérlet, gondatlanságból elkövetett testi sértés, lopás és kábítószer hatása alatt való járművezetés miatt vizsgálódnak.

A nyomozáshoz közel álló források szerint háromféle kábítószert mutattak ki a férfi vérében. A mintákat elküldték a törvényszéki orvostani intézetnek, itt azonosítják majd a drogokat.

FRISSÍTÉS 2: Előzetes letartóztatásba helyezték az ámokfutót

Emberölés és emberölésre tett kísérlet miatt előzetes letartóztatásba helyezték azt a 33 éves facsádi (Făget) férfit, aki egy embert halálra vert, további ötöt pedig súlyosan bántalmazott.

A férfit tíz órán keresztül hallgatták ki az ügyészek, majd 30 napos előzetes letartóztatását kérték a Temes megyei törvényszéktől. Kérésüket a hatóság jóváhagyta.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük