Hirdetés
Hirdetés

Eddig 3032 külföldön élő román állampolgár választotta a levélszavazást a parlamenti választásokra

Eddig 3032 külföldön élő román állampolgár választotta a levélszavazást a parlamenti választásokra Románia

Az idén esedékes parlamenti választásokra ez idáig 3032 külföldön élő román állampolgár kérte, hogy levélben voksolhasson, míg 1059-en a választókörzetes szavazásra iratkoztak fel – tájékoztatott hétfőn az Állandó Választási Hatóság (AEP).

Hirdetés
Hirdetés

A külföldi románok szeptember 21-éig, a www.votstrainatate.ro honlapon jelezhetik, hogy hogyan kívánnak szavazni a parlamenti választáson, emlékeztet az AEP.

Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a hatóság elnöke arra biztatja a külföldön élő románokat, hogy a levélszavazást válasszák, mivel az egy biztonságos, kényelmes, kockázat- és költségmentes módja a voksolásnak, főként most, a pandémia időszakában – áll az AEP közleményében.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. szeptember 9., 11:10
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Igen…..elhuztak ,itthon hagyva anyjat,apjat es meg ki tudja kit nem….itthon nem adozik,de o valasztani iratkozik…..aztan aki itthon maradt attol lenyuzzak az utolso rend bort is,hogy az ilyen kulfodi betyaroknak az anyjanak,apjanak legyen honnan nyugdijt adni.szegyen es gyalazat.

   • User
    Dátum: 2020. szeptember 9., 16:46
    ÉRTÉKELÉS: 8

    A külföldön élő betyárok anyja, apja, akárcsak az itthon maradóké járulékot fizetett és keményen rádolgozott a nyugdíjára. A speciális nyugdíjat kapók gyerekei pedig nem nagyon betyárkodnak külföldön, mert itthon is van mit aprítsanak a tejbe.