Felhívás!

DIICOT: alapos kutatást végzünk a gyanúsított lakhelyén; ellenőrízzük a betongödröket is

DIICOT: alapos kutatást végzünk a gyanúsított lakhelyén; ellenőrízzük a betongödröket is Románia

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) ügyészei és a rendőrségi nyomozók alapos kutatást végeznek pénteken Gheorghe Dincă lakhelyén, aki a fő gyanúsított a két, Caracalban eltűnt tinédzserlány ügyében, jelentette be Mihaela Porime, a DIICOT szóvivője.

“Miután átvettük az ügyet a DIICOT craiovai fiókjától, házkutatási parancs alapján ma behatoltunk a gyanúsitott lakhelyére és egy alapos kutatást végzünk a rendőrségi nyomozók közreműködésével”, mondta a helyszínen tartózkodó Mihaela Porime. Hozzátette, több csapat dolgozik a helyszínen, mindent alaposan átkutatnak, beleértve a betongödröket is.

A házkutatás Gheorghe Dincă jelenlétében zajlik, akit Bukarestből vittek oda.

Gheorghe Dincát csütörtökön a DIICOT központi székhelyén hallgatták ki. A kihallgatás több mint 9 órán keresztül zajlott. A gyanúsított kitartott korábbi vallomása mellett, miszerint meggyilkolta a lányokat, de új, ellenőrzésre váró információkat is közölt.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. augusztus 2., 21:19
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Közben meg azt olvashatjuk, hogy a “román rendőrség legjobb nyomozókutyájának tartott Teba” megoldott egy ügyet, ami egy plazmatévét érintett.