Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ciucă felkérte minisztereit, hogy kezeljék prioritásként a PNRR-t

Ciucă felkérte minisztereit, hogy kezeljék prioritásként a PNRR-t Románia

Nicolae Ciucă kormányfő felkérte a minisztereket, hogy továbbra is tartsák fenn a prioritások listáján az országos helyreállítási terv (PNRR) keretében kiszabott célokat és mérföldköveket, amelyeket Romániának a következő időszakban teljesítenie kell.

Hirdetés
Hirdetés

A miniszterelnök a csütörtöki kormányülésen hívta fel a kabinettagok figyelmét, hogy még egy hónap van hátra a tervben szereplő célok és mérföldkövek lezárásáig.

“Amint azt június végén elmondtam, ebben a negyedévben, szeptember közepén lezárjuk a mérföldköveket. Az utolsó két kormányülésen nem fogunk jóváhagyni, nem fogok jóváhagyni semmilyen mérföldkövet vagy célt. Kérem, vegyék ezt figyelembe” – mondta Ciucă minisztereinek.

Arra is felhívta a miniszterek figyelmét, hogy folytatniuk kell a munkát a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) által előírt ütemterv első elemeinek végrehajtása érdekében, emlékeztetve, hogy szeptemberben Bukarestbe érkezik tárgyalni a szervezet küldöttsége.

Ezen projektek tervezéséhez és megvalósításához a különböző minisztériumoknak összehangoltan együtt kell működniük, mert ‘nem egyoldalú felelősségekről és intézkedésekről van szó’, nyomatékosította a kormányfő. 

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.