Felhívás!

Belügyminiszter: börtönbe fognak kerülni a hamis oltási igazolványt használók

Belügyminiszter: börtönbe fognak kerülni a hamis oltási igazolványt használók Románia

Börtönbe fognak jutni mindazok, akik elősegítik a hamis Covid-igazolványok beszerzését, de azok is, akik ilyen igazolványokat használnak – figyelmeztetett Lucian Bode ügyvivő belügyminiszter.

Bode arról tájékoztatott hétfőn a belügyminisztérium székházában, hogy jelenleg 362 személy ellen már megkezdődött a bűnügyi eljárás, és 850 további személyt vizsgálnak ki hamis PCR-teszt, hamis Covid-igazolvány vagy hamis oltási igazolvány miatt. ‘Üzenem mindenkinek, azoknak is, akik elősegítik a hamis dokumentumok megszerzését, és azoknak is, akik hasznot húznak ezekből a hamis igazolásokból: mindannyian börtönbe fognak jutni’ – jelentette ki a miniszter.

A belügyi tárca vezetője hozzátette, meggyőződése, hogy a hamis Covid-igazolványok népszerűsége el fog múlni abban a pillanatban, amikor kimondják az első bírósági ítéleteket a terjesztőkre és a felhasználókra.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. október 18., 16:17
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Erdőtolvaj nincs, medvelövető csak egy volt, mert járt a szája, szoborfestők, zászlótépők nincsenek. A falu végében el lehet kapni a száguldozókat, de a szabálytala n előző elfut, s a két bajba jutott remegő ott marad áldozatnak, s csuklásig újra kérdezik, hogy hányassal mentek, de ők csak arra emlékeznek, hogy el akarták kerülni a balesetet, amit a száguldozó rájuk kiterített.