Felhívás!

FRISSÍTVE: Átmenetileg nem működik az oltásra feliratkozók online platformja

FRISSÍTVE: Átmenetileg nem működik az oltásra feliratkozók online platformja Románia

Hétfő reggel meghibásodott a COVID-19 elleni vakcinára jelentkezők online platformja, ezért átmenetileg nem működik – közölte a Különleges Távközlési Szolgálat (STS).

A szakemberek dolgoznak a hiba mielőbbi elhárításán.

FRISSÍTÉS: Szakadozhat a feliratkozás menete

A Különleges Távközlési Szolgálat (STS) figyelmeztet, hogy rövid megszakításokra kell számítani az oltásra feliratkozók online platformjának elérésekor, mivel az Országos Oltási Nyilvántartás (RENV) és az oltási platform közötti adatkorreláció hétfőn reggel többször megszakadt, és jelenleg folyamatban van az adatok újraszinkronizálása.

A STS leszögezi ugyanakkor, hogy a rendszer akadozása nem befolyásolja a beoltás folyamatát, de szakadozhat a feliratkozás menete.

A platform működésének gördülékennyé tételén a STS szakemberei dolgoznak – teszi még hozzá a hatóság.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. január 18., 14:16
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Erre nem fog tudni senki válaszolni. A hírek alapján ma volt késés, mert nem működött a számítógépes rendszer. Hogy holnap mi lesz, nem tudni, de valószínű egyre kevésbé fog ez előfordulni. A javaslat az, hogy max. 30 perccel az időpont előtt legyenek ott. Ennél hamarabb fölösleges.

 • User
  Dátum: 2021. január 18., 17:17
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Ezen nem kell csodálkozni, mi az ami müködött Romániában is elsö perctöl? Lásd online oktatás, online kasszagép, egézségügyi kártya stb, stb.

 • User
  Dátum: 2021. január 19., 7:46
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Van valami ebben az országban ami működik??????? a tegnap, első nap amikorra beharangozták az oltás kezdetét d.u. 17 órakor már nem lehetett íratkozni Sepsiszentgyörgyön, mert vagy éppen nem működött a server vagy “beteltek” a helyek! Tegnap reggel, 3 órás késéssel indultak, mert nem volt fiziologiás oldat! , akkor mikor is oltottak be 9oo vagy még inkább 1200 beteget, mert ezt sem lehet pontosan tudni. ???????????

  • User
   Dátum: 2021. január 19., 11:57
   ÉRTÉKELÉS: -1

   1) Igen, itt sok minden nem működik rendesen. Vigasztalásul: más országokban is elég döcögősen indult a kampány.
   2) Iratkozni péntektől lehet, nem tegnaptól. Tény, hogy kellett kitartás hozzá. Ez olyan volt, mint amikor Black Friday van vagy amikor Metallica koncertjegyet akartál venni…
   3) A helyek tegnap délután teltek be Szentgyörgyön. Kézdin és Kovásznán sok hely maradt, aki megoldhatja, oda is mehet.
   4) A fiziológiás oldattal való tökölödésre nincs mentség.
   5) 1200-at nem egy nap alatt oltottak be. Napi 60 adagot adnak be, óránként 5-öt egy központban. Az 1200 hely kb. 3 hétre volt elosztva.