A Pro Románia pártban folytatja Corina Crețu európai uniós biztos

A Pro Románia pártban folytatja Corina Crețu európai uniós biztos Románia

A Victor Ponta által vezetett Pro Románia pártba kérte felvételét Corina Creţu regionális politikáért felelős európai uniós biztos.

Creţu a Facebookon közölte, hogy politikai pályafutásának harmincadik évéhez közeledve megválik attól a párttól (Szociáldemokrata Párt – szerk. megj.), amelynek színeiben eddig tevékenykedett. “Úgy vélem, hogy a jelenlegi vezetés eltávolodott az állampolgárok valós igényeitől és az európai értékektől. Meggyőződésem, hogy a Pro Románia az egyetlen opció – ez az a párt, amely leginkább képviseli azokat az értékeket, amelyekben hiszek: a szolidaritást, az állampolgárokkal való törődést, a hozzáértést, a profizmust és egy kiegyensúlyozott elképzelést a gazdaságról” – olvasható az uniós biztos bejegyzésében.

Corina Creţu arról is tájékoztatott, hogy kedden 18:30-kor hozzák nyilvánosságra a Pro Románia párt európai parlamenti jelöltlistáját.

Victor Ponta pártelnök már korábban közölte, hogy az általa alapított politikai alakulat EP-jelöltlistáját Corina Creţu fogja vezetni.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.