Felhívás!

Miért jó a rejtett LED világítás?

Miért jó a rejtett LED világítás? Reklám

A rejtett LED világítás által teremtett hangulat semmivel sem helyettesíthető. Ennek egyetlen oka van, és az nem más, mint az egyediség. Az az egyediség, amit a te kreativitásod hozott létre újító szándékkal. LED-re fel!

Felejtsd el a hagyományos fényforrásokat!

Nagyon sokan ragaszkodnak a régi, jól bevált módszerekhez, és nagyon kis hajlandóságot mutatnak a változtatásra. Ez a hozzáállás a világítástechnikai eszközök piacán azonban egyáltalán nem kifizetődő. Miért? Mert a hagyományos izzók gazdaságtalanok és nagyon drágák. 

Igen. Drágák. Drágák, mert pazarolják az energiát, rövid az élettartamuk, szennyezik a környezetet, könnyen megsérülnek, a mechanikai hatásoknak cseppet sem állnak ellen, túlmelegszenek. Évente több alkalommal is bajlódni kell a cseréjükkel, a pótlásukkal. Kell ez neked? Biztosan nem!

Válassz LED technológiát!

Eddig azért nem választottad, mert drágának ítélted meg? Akkor itt az ideje, hogy felülbíráld önmagad. A LED lámpa beszerzési ára eleinte drágának tűnhet, de az a sok-sok előny, amit számodra tartogat, rövid idő alatt meggyőz majd arról, hogy ez jelentheti a legjobb megoldást. Akár beltéri, akár kültéri, akár általános, akár koncentrált vagy hangulatvilágításról van szó, a LED technológia minden esetben verhetetlen!

A LED lámpák nem drágák, ha azt veszed figyelembe, hogy:

  • Energiatakerékosak 
  • Költséghatékonyak a hosszú élettartamuk miatt
  • Akár 50.000 üzemórát is túlélnek
  • Nem kell őket évente cserélgetni
  • Nem szennyezik a környezetet
  • Nem melegszenek fel
  • Ellenállnak a mechanikai hatásoknak

Beltéri rejtett LED világítás: teremts egy ötletből valóságot!

Ha te sem csak az általános világítás híve vagy, akkor a hangulatvilágítás neked lett kitalálva. Ma már kész eszközarzenálból válogathatsz, amikor tompított fényeket vagy színkavalkádot szeretnél. LED-es megoldások hada várja, hogy felfedezd magadnak és a kedved szerint alkalmazd a hangulatteremtéshez. 

Egy adott felület vagy terület fényviszonyainak kialakításához remekül passzolnak a rejtett LED szalagok. Ezek az általános világítás kiegészítéseképpen vagy önmagukban dekorációs elemként is jól funkcionálnak. A használatuk mellett szól, hogy még a legproblémásabb helyre is felszerelhetőek (például a konyhapult munkafelülete fölé, ahova más nem fér el), léteznek kültérre és beltérre alkalmas változatban is. 

A rejtett világítás másik közkedvelt lehetőségét a beépített vagy süllyesztett spotlámpák teremtik meg. A hangulatteremtésben ezek a fix vagy billenthető fejű spotok sok lakásban jeleskednek, érdemes neked is kipróbálnod őket az előnyeik miatt. Az álmennyezetbe szerelve egyszerre több feladatra is alkalmasak: képezhetnek általános világítást biztosító csoportot, de dimmelhetőségüknél fogva kiegészítő vagy hangulatvilágítást is biztosíthatnak. 

Miért jó a rejtett LED világítás?

Soroljuk? Soroljuk: mert egyedi, energiatakarékos, kreatív, költséghatékony, hangulatos, esztétikus, formabontó, modern, innovatív. Igazán kár lenne, ha te nem élnél vele! 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.