Hirdetés
Hirdetés

A TotalEnergies felhívást tesz közzé társadalmi felelősségvállalási projektek szervezésére Kovásznában!

A TotalEnergies felhívást tesz közzé társadalmi felelősségvállalási projektek szervezésére Kovásznában! Reklám

A TotalEnergies pályázati felhívást tesz közzé Kovászna megyében, ahol a vállalat Uzon községben bitumentárolóval rendelkezik. A civil szervezetek által előterjesztett projekteknek meg kell felelniük a TotalEnergies által globálisan támogatott és helyi szinten alkalmazott társadalmi felelősségvállalási szempontok egyikének.

A TotalEnergies pályázati felhívást tesz közzé Kovászna megyében, ahol a vállalat Uzon községben bitumentárolóval rendelkezik. A civil szervezetek által előterjesztett projekteknek meg kell felelniük a TotalEnergies által globálisan támogatott és helyi szinten alkalmazott társadalmi felelősségvállalási szempontok egyikének.

A TotalEnergies 2018 óta fejleszt aktívan társadalmi felelősségvállalási programokat Uzonban és más Kovászna megyei helyszíneken azzal a szándékkal, hogy támogassa a közösséget és egy jobb jövő alapjait fektesse le! Ezért a vállalat megbízható és azonosan gondolkodó partnereivel együtt folyamatosan keres lehetőségeket újabb projektek megvalósítására Kovászna megyében.

Részvételi feltételek

A civil szervezetek által benyújtott projekteknek meg kell felelniük a TotalEnergies által kijelölt négy fő téma egyikének, megvalósítva a szinergiát a vállalat társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseivel:

  1. Klíma – jobb ellenállás az éghajlat okozta veszélyeknek kiemelt ágazatokban, mint például a vízkészletek, egészségügy vagy az energiaágazat, a szénlábnyom és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése, a nyilvánosság tudatosságának fokozása éghajlatváltozás kockázatairól és az alkalmazkodásra irányuló intézkedésekről.
  2. Biztonság – a munkahelyi biztonság erősítését célzó műhelyfoglalkozások szervezése, elsősegély-nyújtó, közúti és vészhelyzetekkel kapcsolatos oktatási és biztonsági tanfolyamok tartása óvodákban, iskolákban, középiskolákban és más intézményekben.
  3. Egészség – biodiverzitás és a környezet megóvása a helyi viszonyokra összpontosítva, mint például az ökológiai lábnyom csökkentése, körforgásos gazdaságok kifejlesztése, a biodiverzitásra gyakorolt hatások kezelése.
  4. Társadalmi kezdeményezések – helyi értékteremtésre és helyi gazdaságfejlesztésre összpontosító projektek, fiatal közösségek kezdeményezései.

A projektek változatos tevékenységeket foglalhatnak magukban, például nyilvános eseményeket és konferenciákat, figyelemfelkeltő kampányokat, tájékoztató üléseket, a gazdaságfejlesztést vagy a helyi biológiai sokféleség megőrzését célzó tevékenységeket, műhelyfoglalkozásokat, képzéseket, weboldalak vagy alkalmazások létrehozását, a fent említett célkitűzések követésének céljából.

„A TotalEnergies cégpolitikája a környezetet és az eljövendő nemzedékek jólétét helyezi előtérbe, és a részvételünkkel megvalósuló tevékenységek a környezeti hatások lehető legkisebbre csökkentésére és egy stabil és egészséges környezet biztosítására irányulnak, amelyben mindenki biztonságban érezheti magát” – jelentette ki Didier Grimault, a TotalEnergies Romania ügyvezető igazgatója.

Meggyőződésünk, hogy a társadalmi felelősségvállalást célzó megmozdulások pozitívan hathatnak az uzoni és a Kovászna megyei közösségekre, egyrészt a közvetlen eredményeknek, másrészt a térség lakóit zavaró problémákra világító figyelemfelkeltésnek köszönhetően.

Mihaelei Filipescu, a TotalEnergies Romania marketing és kommunikációs munkatársa szerint a vállalat küldetését és belső értékeit tükrözi minden támogatott projekt, és a vállalat egyik elsődleges célja a segítőkészség

Felkérjük a civil szervezeteket, hogy projektötleteiket az alábbi email-címre küldjék: codruta.leonte@totalenergies.com. Leadási határidő: 2022. július 1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük