Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új bevásárlóközpont a Cenk alatt

Új bevásárlóközpont a Cenk alatt Reklám

A brassói AFI nagyáruház (mall) elsősorban azok számára lehet igen vonzó, akiket a minőségi és nagy választékú árukínálat mellett a szórakozási, étkezési lehetőségek is érdekelnek, még akkor is, ha csak termékmustrára érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés

A November 15 utca 78-as szám alatt lévő AFI összesen csaknem 150 üzlettel és 28 kávézóval, cukrászdával, étteremmel várja a vendégeit. A korszerű „mallmozi” a Cinema City által telepített 4DX-es technikájával páratlan élményt nyújt a filmkedvelőknek. (A Cinema City a kelet- és közép-európai multiplex, azaz soktermes, korszerű felszereltségű filmszínházak márkája, az izraeli Cinema City International cég üzemelteti.) Az áruház teraszáról jó a kilátás a Cenkre és a közeli fás, erdős övezetre, a lokálhoz gyermekjátszóhely is tartozik. Van két modern Baby Rooms helyiség kisgyermekes szülőknek, az áruházban ruhatisztító, bankfiók, valutaváltó, patika, játékterem stb. is helyet kapott. Több mint 1500 férőhelyes földalatti autóparkoló is van, autómosóval együtt. Az új áruház formatervezése az avantgárd stílushoz sorolandó.

Az AFI üzleteinek árukínálatában többek között olyan világmárkás termékek is megvásárolhatók vagy megtekinthetők, mint például: Obstentum, MAC, Cupio, Pupa, Guess, Parfois, 4F, Buzz, Mango, Gant, Sport Vision, Vagabond, Tommy Hilfiger, Zara Home, Cropp, Gloria Jeans, Pep & Pepper, Intimissini stb., stb.

A június 17-19-i hétvégén a 2000-es évek zenéje várja a nosztalgiásokat, 17-én lesz szabadtéri filmvetítés Grigore Vasiliu  Birlic (1905-1970) román komikus hagyatékából (Două lozuri / Két sorsjegy), 18-án Anda Adam koncertje és DJ-zene.

Az AFI rendszeresen közli újdonságait, közérdekű tudnivalóit az internetes közösségi oldalakon. (bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük