Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Versenyeztek, túrákat szerveztek

Versenyeztek, túrákat szerveztek Kultúra

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Kézdivásárhelyi SE kerékpárszakosztálya, a Balog Szilárd és Czifra József vezette csapat sikeres versenyszezont zárt.

Hirdetés
Hirdetés

Az év folyamán több túrát szerveztek a Szent Anna-tóhoz, a Bucsecs- és Csukás-hegységbe, a Nagykőhavasra, illetve a Bodoki-havasokba. Ezeken a túrákon több mint 50 embert mozgattak meg. A versenyszezon is eredményesre sikerült. Minden eddigieknél több, 18 országos versenyen képviselték a várost. A téli felkészülésnek és a nyári kitartó edzéseknek köszönhetően 23 alkalommal léphettek dobogóra, öt alkalommal érdemelték ki az első helyet, a nyolc második és tíz harmadik hely mellett. Az utánpótlásról is gondoskodtak, így év végére négy fiatallal bővült a létszám, jelenleg 11 az aktív versenyzők száma.

A jövőt illetően pozitívan gondolkodik a szakosztály vezetősége, ugyanis a fiatalok érdeklődése tanúsítja, hogy a befektetett munka és idő nem vész kárba. Az előző évi tapasztalat alapján szeretnék aktívan tölteni a téli időszakot, kidolgozott edzésterv alapján haladni az izomzat fejlesztése, erőnlét növelése érdekében. Továbbra is lehet csatlakozni a csapathoz, nyitottak minden korosztály számára. Terveik közt szerepel a már bejáratott programok felfrissítése, de több közösségi eseményben is gondolkodnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük