Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jótékonykodó Bikák

Jótékonykodó Bikák Sport

Nyakunkon a karácsony, és ilyenkor gondolni kell azokra, akik kevésbé szerencsés helyzetből várják a szeretet ünnepét. A kézdivásárhelyi HC Bikák ennek a gondolatnak a jegyében hirdetett adománygyűjtési akciót a kishokisták és szüleik körében.

Hirdetés
Hirdetés

A HC Bikák vezetősége és edzői stábja tegnap meglátogatta a kézdivásárhelyi Közösségi Szolgáltatási Komplexumot, ahol a fogyatékkal élő, hátrányos helyzetű ellátottaknak adományozták a többnyire ruhaneműből, játékokból és édességekből álló ajándékcsomagokat. A jégkorong-szakosztály vezetője, Máthé Zsolt elmondta, komolyan veszik a társadalmi felelősségvállalást, a tavalyi első alkalom után igyekeztek idén is szebbé varázsolni a komplexum lakóinak karácsonyát, és nagyon örülnek, hogy a hokistapalánták és szüleik lelkesen csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A szakvezető bejelentette, folytatódik az együttműködésük Közösségi Szolgáltatási Komplexummal, ugyanis a központ munkatársait kérték fel arra, hogy újrahasznosított anyagból elkészítsék a januárban esedékes 12. Fashion-kupa trófeáit. Az ünnepekig még egy megmérettetés vár a Bikákra, hétvégén az Alcsík-kupán csúsznak jégre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük