Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új klip, hatodik album

Új klip, hatodik album Kultúra

Újra itthon koncertezik az Európa-szerte közismert Selfish Murphy, a székely beütésekkel tűzdelt ír-kelta zenét játszó csapat: az érdeklődők pénteken a kézdivásárhelyi Jazz Bisztróban, szombaton a sepsiszentgyörgyi Bisztróban tapsolhatnak nekik.

– Száztíz koncerten vagyunk túl, eljutottunk végre Angliába, Dániába is, így elmondható, hogy hét esztendő leforgása alatt 19 országban muzsikáltunk – tájékoztatott Martinka János, a zenekar basszusgitárosa, vezetője.

A Selfish Murphy idén kevéssel karácsony előtt teszi közzé a 12 ezres követőt jegyző Youtube-csatornáján, illetve a zenekar honlapján a Csehországban forgatott videoklipjét, melyet még novemberben, neves operatőrrel forgattak egy hippitanyán.

Hirdetés
Hirdetés

A két háromszéki koncerten az új, jövő januárban Kolozsváron rögzítésre kerülő lemezükről is játszanak pár számot a muzsikusok.

– Január közepén szeretnénk rögzíteni a tizenegy, többnyire pörgős számot tartalmazó, immár hatodik albumunkat. Már kibéreltük a stúdiót, profi körülmények között tudunk majd dolgozni – újságolta optimistán a zenekarvezető, arra utalva, hogy az előző lemezeket többnyire turnézás közben – például volt eset, hogy felét Svájcban, felét Kézdivásárhelyen – rögzítették.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük