Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Tüzet” visznek

„Tüzet” visznek Kultúra

A sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház különleges tűzzsonglőr-produkcióra készül, melyet június 26. és július 14. között Sepsiszentgyörgy különböző negyedeiben, terein mutat majd be.

A társulat – cirkuszi hagyományokból ihletődve – egy különleges és látványos tűzzsonglőr-előadással készül, melynek a címe Pyro. Ennek ötlete több mint tíz évvel ezelőtt, az Uray Péter rendezte Ünnep c. cirkusz-színházi előadás próbafolyamata alatt született meg. Ekkor ismerkedtek meg a színészek Molnár Hajnalka tűzzsonglőr révén a poi-technikával, amelyet az évek során a tüzes bot, az ugrókötél, a tenyérfáklya, a legyező és a tűzfújás technikájával egészítettek ki. A produkció zenéje küb_beat & perkucigo munkája.

Hirdetés
Hirdetés

A bemutató június 26-án pénteken lesz 21.30-tól a főtéren, és időtartama 20 perc. A produkciót ezen kívül még kilenc helyszínen játsszák, mindig 21.30-tól. További dátumok és helyszínek: június 28., vasárnap: Állomás negyed, román katona szobra; június 30., kedd: a Nicolae Iorga és az Ág utca között található játszótér mellett; július 2., csütörtök: Mihai Viteazul tér; július 4., szombat: főtér; július 6., hétfő: a Penny Market parkolója; július 8., szerda: a Hófehérke óvoda melletti játszótér; július 10., péntek: főtér, július 12., vasárnap: a Sugás Áruház mögötti játszótér; július 14., kedd: a Gyöngyvirág utca 12. szám melletti tér.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük