Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mégis lesz tábor

Mégis lesz tábor Kultúra

A Kónya Ádám Művelődési Ház és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület szervezésében zajló sepsiszentgyörgyi jazz- és improvizációs zenei tábort augusztus első felében idén is megtartanák.

Lázár-Prezsmer Endre művelődésszervező lapunknak kifejtette, idén is sort kerítenének táborra, amely ebben az esztendőben 14 éves lesz, ráadásul hagyománnyá vált, és igencsak népszerű, határon innen, de túlról is számos diák érkezik a műhelyfoglalkozásokra.

Hirdetés
Hirdetés

– Nem szeretnénk megszakítani a folytonosságot. Abban reménykedünk, hogy sikerül a járványügyi szigorítások tükrében beszerezni minden engedélyt a táborra, annál is inkább, hogy nálunk kis, 3–4 személyes csoportokban zajlik az oktatás, de a zenekari gyakorlatoknál is csupán 5–6 fő ténykedik egyszerre. A tanárokkal – Márkus Tibor (művészeti vezető, zongora), Kovács Linda, Horváth Cintia (ének), Juhász Gábor (gitár), Tóth Viktor (szaxofon, fúvósok), Bartók Vince (basszusgitár, nagybőgő) és Jeszenszky György (dob, ütőshangszerek) – már egyeztettünk, de a diákok is szép számban érdeklődnek. Biztonsági okok miatt eltoltuk az időpontot júliusról augusztusra, pontosabban az augusztus 8–15. közötti időszakra, ez az utolsó hét, amikor a helyszínt biztosító Plugor Sándor Művészeti Líceumban még nem foglaltak a zongorával felszerelt termek – magyarázta a szervező.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük