Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton játszik mindkét kosárcsapatunk

Szombaton játszik mindkét kosárcsapatunk Kultúra

Hazai mérkőzések várnak a háromszéki kosárlabdacsapatokra szombaton, a bajnoki címtartó Sepsi–SIC és a Kézdivásárhelyi SE is 18 órától küzd a győzelemért a női kosárlabda Nemzeti Ligában.

Hirdetés
Hirdetés

Borítékolhatóan a Kézdivásárhelyi SE-nek lesz nehezebb dolga, tudniillik az előző szezon ezüstérmese, a Szatmárnémeti VSK látogat a Kicsid Gábor Sportcsarnokba, a Nyugati csoport 8. játéknapján. A papírforma nem a kék-fehérek mellett szól, a 13 ponttal (hat győzelem, egy vereség) éllovas szatmáriak ugyanis az odavágón 70–39-re lelépték a mieinket. Farkas Alpár tanítványai szintén 13 ponttal (öt győzelem, három vereség) a tabella második helyét foglalják el jelen pillanatban. A VSK egyébként szerdán az eddig veretlen Basket Žabiny Brno elleni kilenc pontos sikerrel (75–66) a második győzelmét könyvelte el a Női Közép-Európa Liga (CEWL) csoportkörében.

A Sepsi–SIC szombaton 19 órától Târgoviștet fogadja a Sepsi Arénában, a Keleti csoport 11. fordulójában. Az odavágót a Mikes-csapat 81–53 arányban húzta be, és hasonló végkifejletre számíthatunk ezúttal is.

Szombaton további két meccset játszanak le a bajnokságban: 12 órától Rapid – Phoenix Konstanca, 17.30-tól Marosvásárhelyi Sirius – Kolozsvári U.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük