Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

MŰVÉSZ MOZI

Péntek 16:30 Kémesítve, amerikai animációs akció, 16:45 A piros cipellő és a hét törpe, dél-koreai animációs kalandfilm, 18:30 Star Wars: Skywalker kora, amerikai sci-fi, akció, 18:45 Macská, amerikai-angol musical, 20:45 A Mennyországnak kell lennie, francia-német-kanadai-török vígjáték, 21:00 Tőrbe ejtve, amerikai krimi, vígjáték.

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ kamaratermében január 7-én, kedden és 15-én, szerdán 19 órától Henrik Ibsen: A társadalom támaszai, rendező: Botos Bálint.

OPERETT-GÁLA

A kolozsvári Operettissimo Együttes Mi, muzsikus lelkek című újévi, kétrészes operettgálája a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében január 10-én 19 órától kezdődik. Belépő: 35 lej.

KABARÉ

* Január 11-én, szombaton 17 és este 20 órától a marosvásárhelyi Gruppen-Hecc kabarétársulat a Vigadó Művelődési Házban mutatja be Ma jó a medvem! című zenés előadását.

* A csíkszentgyörgyi Székely Góbék Kalamajka a köbön 3. című előadásukat január 17-én, pénteken 17 és 20 órai kezdettel mutatják be a kovásznai művelődési központ színpadán (jegyár: 25 lej); Sepsiszentgyörgyön január 25-én 17 és 20 órától játszanak (jegyek a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház pénztáránál kaphatóak keddtől péntekig 16–18 óráig).

BOOKMEGÁLLÓ

Január 18-ig hosszabbította meg a BookMegálló program gyűjtési határidejét a szervező sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház. Az új dátumig még lehet könyvekkel hozzájárulni a projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük