Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

ZENE

Június 21-én, csütörtökön 19 órától interaktív kamarazene koncertre hívja a nagyérdeműt a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész a szentgyörgyi Bástya házba. A koncertsorozat következő témája Szereti Ön Mozartot… és ami mögötte van? – interaktív zongorahangverseny

ALKOTÓMŰHELY

Június 20–22. között Sepsiszentgyörgyön tart vendégjátékot, tánc- és vizuális művészeti workshopot, illetve rövidfilmvetítést a bukaresti Tangaj Dance alkotócsoport. A Háromszék Táncstúdióban zajló programokon ingyenes a részvétel.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház a következő időpontokban játssza A tündérek tenyerén című babaszínházi előadásukat a stúdiótermében: csütörtökön 11, 12:30 és 17 órától, valamint pénteken 11, 12:30 és 17 órától.

HIVATÁSOS NEVELŐSZÜLŐK NAPJA

Június 22-én a sepsiszentgyörgyi múzeumkertbe hívja a Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság a nevelőszülőket, munkatársakat, akik a családban való nevelkedés lehetőségét biztosítják a szociális rendszerben élő gyermekek számára. Regisztráció 10 órától, lesznek gyerekelőadások, workshop, közös ebéd, múzeumlátogatás, gyerekfoglalkozások, arcfestés, kézműves foglalkozások, játékok.

VÁSÁR

Gyógyvizeink, értékeink! mottóval helyi kézműves és termékvásár lesz Hatolykán, június 23-án, a Hatolykai gyógyfürdő területén, ahol az Angustia Egyesület által lefödött LEADER-térséget népszerűsítik. Lesz Székely Olimpia, konferencia a gyógyvizekről, jótékony hatásukról, délután népzene és néptáncgála a Perkő Néptáncegyüttessel és barátaikkal, iskolások előadása.

ÁLLÁSAJÁNLAT

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház állást hirdet irodalmi titkár munkakör betöltésére. Az álláshoz tartozó elvárások: kiváló írás- és kommunikációs képesség, egyetemi végzettség, pontosság, elkötelezettség, alázat. Az állás betöltéséhez előnyt jelenthet, de nem kizáró ok, a szakirányú végzettség és a felsőfokú román és középfokú angol nyelvtudás. Jelentkezni részletes önéletrajzzal és motivációs levéllel a pr@tasz.ro címen lehet július 18. éjfélig. További információkért hívják a 0734.010.935-ös telefonszámot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük